Etter dette ble bakeriet kjempekjent!
En av de mest populære er Magnolias Vanilla Cupcakes og det var disse jeg prøvde meg på.
Fantastisk gode ble de!
Disse må dere teste ut så her er oppskriften:
Magnolias Vanilla Cupcakes:
250 g smør
4 dl sukker
4 store egg
2 dl melk
6 dl hvetemel
3 ts bakepulver
1 ts vaniljeessens
4 dl sukker
4 store egg
2 dl melk
6 dl hvetemel
3 ts bakepulver
1 ts vaniljeessens
Pisk smøret mykt, tilsett sukker og pisk til du får en luftig smørekrem. Pisk inn ett egg om gangen, husk å pisk godt mellom hvert. Pisk i vaniljeessensen. Bland mel og bakepulver og sikt litt av gangen inn i deigen, sammen med melken. Bruk mikser, men ikke pisk lenger enn nødvendig.
Fyll opp formene til 3/4, og ha de i ovnen på 175 grader i 20-25 minutter.
Fyll opp formene til 3/4, og ha de i ovnen på 175 grader i 20-25 minutter.
Vanilla buttercream:
250 g smør
2 ts vaniljeessens
1 dl melk
12-16 dl melis
Konditorfarge om du vil
2 ts vaniljeessens
1 dl melk
12-16 dl melis
Konditorfarge om du vil
Pisk smøret mykt før du blander inn melken, vaniljeessensen og 4 dl av melisen. Pisk til det blir luftig, før du tilsetter resten av melisen og pisker til du får en tykk og jevn smørekrem.
Ha en fin dag
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar